Telefon
WhatsApp
Konfor yaptığınız seçim ile başlar.

Ülkemizin turizm cenneti Bodrum'da hem doğayla uyumlu hem de modern mimarisi ile ilgi çeken Le Chic Resort & Residences'ta FeltBI IzoBOZZ şap altı uygulaması tercih edildi.

Türkiye'nin En Güvenilir Keçesi!

Isıl iletkenlikten (lambda 0.34), şap altında darbe testine ( 36dB'ye kadar), yangın tepki sınıfından (Bs1d0), su buharı geçirgenliğine (µ=1,1), duvar ses yalıtımından (duvar+izobozz 45 dB'e kadar), basınç altında sünme tayini (5 paskal 10 yıl sadece % 2.89) onlarca TSE testi belgesi ve sertifikaları ile Türkiye'de Akustik, Ses ve Isı yalıtımı konusunda en güvenilir keçe olmaktan gururluyuz.

Karavan Sigortası

Motokaravan ve çekme karavan olarak iki ana tip olarak karavan bulunmakta olup kendi gücü ile gidemeyen karavanlar çekme, kendi gücü ile gidebilen ise Motokaravanlardır. Motokaravana sonradan ilave edilen aksesuarların tamamı ve aracın kendisi beraber sigortalanabilmektedir. Karavanın başına gelebilecek çarpma -çarpılma, hırsızlık, anahtarla çalınma, yanma ve doğal afetler ile karşı tarafa verilebilecek hasarlar temin edilebildiği gibi Motokaravanlar için özel asistan hizmetleri temin edilebilmektedir.

37 kayıttan 7 - 3 arasındaki kayıtlar gösteriliyor

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için Hemen Arayın! (0505) 366 88 13

BİZ SİZİ ARAYALIM